Пятница
26.04.2024
22:47
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Сухинівська гімназія
Головна » 2021 » Апрель » 30 » Про підсумки проведення екологічного місячника
18:27
Про підсумки проведення екологічного місячника

   Згідно річного плану роботи закладу та з метою забезпечення належних санітарно-гігієнічних і естетичних вимог утримання території школи, озеленення садиби, формування навичок самообслуговування, прищеплення шанобливого ставлення до праці, навколишнього середовища, догляду та збереження зелених насаджень, надання допомоги з упорядкування садиб ветеранам праці, вдовам, інвалідам, упорядкування братської могили, в школі з 01.04 по 30.04.2021 року проходив екологічний місячник. Різними формами роботи були охоплені всі учні 1-11 класів та вихованці дошкільної групи.
   Велику роль у досягненні мети місячника відіграло те, що класні керівники та бібліотекар залучили своїх вихованців до проведення тематичних годин спілкування, бесід, виховних заходів: «Птахи повертаються з вирію», «Як ми дбаємо про здоров’я», «Космічна вікторина», «Земля — наш спільний дім», «Пам’ятай про Чорнобиль», квест до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, заходи до Великодня (Руденко С.М.); «Чисте довкілля», «Чорнобиль в наших серцях» (Мартієнко B.L); «Я не ображу рідної землі», «Трагедія і біль - Чорнобиль» (Медвідь Т.А.); «Молодь за здоров’я», «Україна на планеті Земля» (Хорунжа О.В.); «Навіки в пам’яті народній» (Патлаєнко О.В.); «Душі людської доброта», «Чорна спадщина Чорнобиля» (Ткаченко Н.В.); «Земля - наша спільна домівка», «Чарівна природа нашого краю», «Червона книга природи», «Як людина залежить від природи», «Значення чистого повітря для людини» (Аваданій В.М.), які в повній мірі сприяли екологічному вихованню учнів і вихованців.
   У виставці-конкурсі малюнків і плакатів «Молодь - за здоровий спосіб життя» переміг учень 5 класу Коваленко С.
   Вчителі початкових класів Руденко CM., Ручка Т.С. та вихователь дошкільної групи Аваданій В.М. 13 квітня організували екскурсію молодших школярів та дошкільнят в ліс під девізом «Первоцвіти просять захисту».
   В шкільній бібліотеці організовувались тематичні книжкові виставки: «Пізнання світу через книгу», «Космос - дорога без кінця», «Великий щирий друг дітей», «Її величність - це Книга», «Чорнобиль не має минулого часу» (Патлаєнко О.В.).
   До свята Великодня учитель образотворчого мистецтва Ручка Т.С. та вчитель початкових класів Руденко С.М. серед учнів 1-9 класів провели конкурс малюнків «Пасхальний кошик».
   З 14 по 26 квітня в закладі проходила акція «Вітаємо воїнів ООС з Великоднем». Діти виготовляли обереги, малювали малюнки, писали листи. Придбали солодощі на суму 1030 грн. та 1200 грн. було передано волонтерам Корсунщини на купівлю ранніх овочів для захисників, що перебувають на Сході країни.
   Впорядковано території школи, квітників, проведено обкопування дерев. Побілено паркан, дерева, бордюри.
   Працівники закладу взяли участь на суботнику по впорядкуванню сільських кладовищ.
   Під час екологічного місячника активізував роботу волонтерський загін школи. Учні допомагали одиноким пристарілим в прибиранні подвір’я, в посадці присадибних ділянок.
   Всі заходи проведені із застосуванням інноваційних технологій на високому та достатньому методичному рівнях.

Переглядів: 199 | Додав: Nata1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: